Klantenservice

Klik op een vraag om het antwoord te kunnen zien.

Gratis verzending

SeeYourHeartBeat levert alle zendingen groot of klein gratis bij het door u opgegeven adres af.  

 wij verzenden met DHL.

TNT Post bezorging doen wij op vrijdag / dus zaterdag leveringen.

Alle artikelen worden per TNT Post verstuurd. Zodra uw bestelling is verstuurd berichten wij u per email. Hierin vindt u ook een hyperlink om uw pakket online te tracen.

 • Ongeveer 90% van de zendingen worden binnen 24 uur afgeleverd na ontvangst van de betaling. De overige bestellingen worden in 2 tot 4 werkdagen geleverd. Bezorging op maandag tot en met zaterdag aangetekend.
 • Rembourszendingen: Deze worden op maandag tot en met vrijdag aangeboden.
 • Niet op voorraad: Wij berichten u tijdig mocht een product onverhoopt niet meer of tijdelijk niet meer leverbaar zijn.
 • Bestellingen in het weekend worden s'maandags verwerkt, heeft u dus dinsdags in huis.

Ideal

Met iDeal betalen houdt in dat u in een beveiligde omgeving word doorgelinkt naar uw eigen internetbankier programma. Dus zonder kosten direct online betalen met ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING / Postbank, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank. Het voordeel is dat u zeer veilig betaalt en dat de levering zeer snel is doordat wij direct van de bank een terugmelding krijgen dat u heeft betaald.

Overboeking

Vooraf overmaken betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van SeeYourHeartBeat. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. Vermeld bij de overschrijving altijd uw bestelnummer. Ons IBANnr is NL43INGB0005030636 BIC INGBNL2A tnv seeyourheartbeat

PayPal, VISA of MASTERCARD

PayPal is een wereldwijd door duizenden bedrijven geaccepteerde betaalmethode. Paypal maakt gebruik van beveiligde website's. Voor deze transactie berekenen wij 4% toeslag als bijdrage voor de extra kosten. Als u niet aangemeld bent bij dit systeem dan kan dat eerst via www.paypal.nl. Als creditkaart bezitter (Mastercard en Visa) kunt u ook direkt kopen en afrekenen waarbij Paypal faciliteert door gebruik te maken van Paypal's beveiligde betaalomgeving.

Bij afhalen

Uitsluitend op afspraak kunt u uw bestelling bij ons afhalen in ons magazijn in Nijkerk en contant betalen of pinnen!

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u na het doen van aankopen bij Seeyourheartbeat het recht op een afkoelperiode van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden, mits in 100% nieuw staat. U dient zelf de portokosten voor het terugsturen te betalen. U kunt eenvoudig een mailtje sturen naar info [at] seeyourheartbeat [dot] com met in het onderwerp van uw email duidelijk vermeld uw ordernummer. Geeft u in dit mailtje aan wat u wenst te retourneren en of u dit wenst te ruilen of te laten crediteren. Verzending is altijd voor rekening en risico van de verzender ( ons advies is aangetekend verzenden ). Tevens dient u het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren (onvoldoende gefrankeerde post wordt geweigerd).
 

Seeyourheartbeat zal de prijs van het artikel minus gemaakte kosten retourneren op de door U opgegeven bankrekening. Uitgezonderd zijn artikelen die speciaal voor de klant gemaakt of besteld ( op bestelling ) zijn (denk aan maat produkten SIDI, skins, 2XU). PRE-Orders kunnen ook niet geannuleerd worden! PRE-orders leveringen kunnen om verschillende redenen vertraagd zijn, PRE-orders behoeven wettelijk niet retour genomen te worden. Software, topo e.d. waarvan de verzegeling verbroken is worden niet retour genomen. Ook mogen er nog geen spd klikkers op de fietsschoenen gemonteerd zijn geweest, waardoor en inkepingen in de zool komen.

 

Annuleren of wijzigen

Wilt u een reeds geplaatste bestelling wijzigen of annuleren? Dat kan! U kunt dan contact opnemen via e-mail info [at] seeyourheartbeat [dot] com., vermeld duidelijk uw ordernummer en ibannummer.

Is uw order reeds onderweg? Dan kunt u de bestelling actief weigeren. U geeft dan aan de postbode door dat u het pakket niet wilt hebben. Nadat wij het pakket retour hebben ontvangen, nemen wij contact met u op om tot een oplossing te komen.

 

Bij ons krijgt u op Polar, Suunto, Garmin 2 jaar garantie op Thule 5 jaar, de overige artikelen 1 jaar.

Bij een garantieclaim voor een Polar product:

Meld uw probleem en wij mailen u een Polar service formulier.
Deze kunt u zelf invullen en samen met de Polar en kopie factuur opsturen naar Polar in Almere

Bij een garantieclaim voor een Garmin product:

Ten allen tijde via ons doen, wij maken een rma formulier aan en vertellen u hoe verder te handelen. Uw aanvraag van garantie kunt u sturen naar info [at] seeyourheartbeat [dot] com. Vermeldt u svp duidelijk:

 • uw bestelnummer
 • het serienummer
 • uw adres gegevens
 • Geeft u aan wat defect is met een duidelijke klachtomschrijving en eventueel voorzien van digitale foto's (let u svp op het aantal Kb per foto).
 • Als een product opgestuurd moet worden naar Garmin dan alleen het stukke product opsturen. dus geen accessoires erbij doen.
 • SD-kaartmateriaal uit uw garmin verwijderen, uw garmin word 9 van 10 keer omgeruild voor een nieuw toestel en er word door Garmin niet gecontroleerd op kaartmateriaal en deze gaat dan verloren, Garmin stelt zich niet aansprakelijk hiervoor en wij ook niet. 

Bij een garantieclaim voor een Suunto product hanteren wij de volgende procedure:

U krijgt bij ons 2 jaar garantie op al Uw Suunto producten. Wij zijn geen erkende dealer van de officiële Benelux-distributeur Robijns B.V., maar kopen onze Suunto’s in bij andere Europese dealers. U kunt Uw Suunto naar ons retourneren en vervolgens nemen wij de procedure in behandeling, wij berekenen wel de verzendkosten door.
Als U een nog snellere service wilt hebben dan kunt U gebruik maken van het eigen Suunto online servicesysteem waarbij U zelfstandig de garantie kunt aanvragen. Het vervoerders bedrijf DHL verzorgt het ophalen van Uw pakket op het door U opgegeven adres en bezorgt Uw Suunto binnen vierentwintig uur bij het servicecenter in Finland. Indien uw opgegeven adres een zakelijk adres is dan worden er geen kosten berekend. Is het een privé adres dan worden er €8 verzendkosten in rekening gebracht. De verwachte procedure zal ongeveer 7 werkdagen duren.
Op alle Suunto producten waarop de garantie niet van toepassing is zullen zowel de reparatie- als verzendkosten doorberekend worden. Deze procedure zal ongeveer 14 werkdagen zijn.”

Nee, u hoeft geen login account aan te maken. Bij uw eerste bestelling wordt automatisch een login account voor u aangemaakt, waarmee u uw order status kunt inzien, en uw eerder ingevoerde adresgegevens weer kunt gebruiken bij een volgende bestelling. U bent uiteraard niet verplicht gebruik te maken van dit account.

Jazeker. SeeYourHeartBeat levert sport en buitensport producten aan:

 • Sportverenigingen;
 • Overheidsinstellingen, gemeenten en special services;
 • Fitness en training centra;
 • Universtiteiten en hogescholen;
 • Ziekenhuizen en andere medische instanties;
 • Nordic Walking Instructors;
 • Verzekeraars en banken;
 • Wederverkopers.

Wij hebben ervaring met leveren van grote aantallen. Ons afzetgebied is Benelux. Zo hebben wij o.a. geleverd aan FC Zwolle en VV AZSV Aalten.

Bij SeeYourHeartBeat draait alles om tevreden klanten.

Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling klantenservice. Je krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over je klacht.

Ben u niet tevreden met het antwoord van onze klantenservice, dan kunt u uw klacht richten aan de Manager Klantenservice.

Dit kan uitsluitend schriftelijk:

SeeYourHeartBeat
t.a.v. G.Gerritsen
Boegbeeld 11
3863ve Nijkerk

 

Omdat we gebruik maken van PayPal en iDEAL als betaalsystemen, hoeft u ons geen gevoelige betaal informatie te geven van bank rekeningen of creditcards, hierdoor kunnen wij deze ook nooit verliezen. Uw ingevoerde gegevens en het betaalscherm worden bovendien beveiligd middels een gevalideerd SSL certificaat. Let op de HTTPS:// in uw adresbalk.

Wij hebben het beste voor met uw pricacy. Nooit zullen wij gegevens ongevraagd delen met derden. Wij houden ons aan alle wettelijke richtlijnen en voldoen aan de keurmerk eisen voor waarborging van uw privacy.

Klik hier voor onze privacy policy.

Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Wij staan uiteraard open voor suggesties. Gebruikt u alstublieft ons contactformulier om ons uw bericht te sturen, u krijgt altijd een reactie van ons!

Klik hier voor het contactformulier.

Op werkdagen zijn wij dagelijks telefonisch te bereiken tussen 09.00u en 20.00u. 

Op Zaterdag tussen 09.00u en 18.00u.

Telefoonnummer: 0338442244

Op Zondag alleen via mail: info [at] seeyourheartbeat [dot] com

0338442244

Boegbeeld 11
3863 VE Nijkerk

 

Onze garanties

 • Gratis verzending in NL
 • Thuiswinkel Keurmerk
 • Snelle levering
 • Goede service en garantie
 • Snelle reactie op mail 
 • 14 dagen omruilgarantie
 • Wij staan al sinds 2006 voor u klaar
 • Door de weeks voor 16.00 uur besteld morgen in huis
 • Afhalen op afspraak
 • Wij verzenden met DPD
 • Van 09.00 tot 16.00 tel te bereiken

copyright 2022 SeeYourHeartBeat.com