Polar RCX3 Serie

Polar Electro, introduceert de nieuwe Polar RCX3 trainingscomputer. Zijn stap voor stap trainingsbegeleiding, GPS functie en eenvoudig te begrijpen instant feedback na iedere sessie garanderen een slimmere trainingsaanpak. De Polar RCX3 heeft nog een andere primeur aan boord. Het is de eerste Polar trainingscomputer met een volledige Nederlandstalige gebruikersinterface.

De RCX3 is een zeer flexibel trainingssysteem. Zowel het dames als heren model zijn beschikbaar in vier verschillende uitvoeringen. Registreer je route met de GPS set. De run set is bestemd voor de loper die zijn looptechniek wil verbeteren en de bike set garandeert de meest nauwkeurige meting van de fietssnelheid. Je kan ook starten met de basisset die naast de RCX3 trainingscomputer bestaat uit een comfortabele, storingsvrije borstband van textiel. Later kun je de trainingscomputer uitbreiden en aanpassen met de compatibele sensoren.

De Polar RCX3 sets zijn:

Polar RCX3 GPS

De Polar RCX3 GPS set maakt gebruik van de kleine G5 GPS sensor voor zeer nauwkeurige metingen van de snelheid/tempo en afstand. Na afloop van je training kun je de afgelegde route en de bijhorende trainingsgegevens op elk willekeurig punt van de route bekijken op www.polarpersonaltrainer.com. De G5 GPS sensor is overal inzetbaar. Hij is licht om te dragen met de GPS clip of gewoon in je zak. De sensor is op te laden via een micro USB-kabel en heeft een gebruiksduur tot 20 uur. Deze set is inclusief de Polar DataLink om gegevens over te dragen naar polarpersonaltrainer.com.

Polar RCX3 RUN

De run set met s3+ stride sensor, voorzien van een stevige schoenbevestiging, garandeert zeer nauwkeurige meting van loopsnelheid/tempo en afstand. De kleine, zeer lichte, waterdichte en schokbestendige sensor geeft je pasfrequentie en gemiddelde paslengte weer om je te helpen je looptechniek te verbeteren. Deze set is inclusief de Polar DataLink om gegevens over te dragen naar polarpersonaltrainer.com.

Polar RCX3 BIKE

De Polar RCX3 Bike bevat de Polars CS snelheidssensor W.I.N.D. en meet de fietssnelheid en afstand. De CS trapfrequentiesensor met W.I.N.D. technologie is optioneel. De functie Sportprofielen maakt het mogelijk om de instellingen voor 2 verschillende fietsen te programmeren.

De Polar RCX3 is ook compatibel met de G3 GPS sensor en de s3 stride sensor. Als je een nieuwe trainingscomputer wilt, hoef je geen nieuwe sensoren aan te schaffen om de sport te beoefenen die je leuk vindt.
0338442244

Boegbeeld 11
3863 VE Nijkerk

 

Onze garanties

 • Gratis verzending in NL
 • Thuiswinkel Keurmerk
 • Snelle levering
 • Goede service en garantie
 • Snelle reactie op mail 
 • 14 dagen omruilgarantie
 • Wij staan al sinds 2006 voor u klaar
 • Door de weeks voor 16.00 uur besteld morgen in huis
 • Afhalen op afspraak
 • Wij verzenden met DPD
 • Van 09.00 tot 16.00 tel te bereiken

copyright 2021 SeeYourHeartBeat.com