Garmin

De eerste twee HD action camera’s van Garmin zijn inmiddels leverbaar: de Virb en de Virb Elite. Beide camera’s beschikken over een waterdichte behuizing en een 1,4 inch kleurenscherm. Naast hoge kwaliteitsvideo’s (1080p) kan de camera 16 megapixel foto’s maken. Het is zelfs mogelijk foto’s te maken terwijl er opgenomen wordt. De camera heeft daarnaast een HDMI output voor het terugkijken van de video en een microSD sleuf voor een 64GB kaart. Met een volle batterij kan meer dan drie uur aan HD videomateriaal opgenomen worden.

Naast al deze specificaties heeft de Virb Elite ook een hooggevoelige GPS (om sneller je positie te bepalen), accelaratiemeter, hoogtemeter en WiFi. Dit laatste zorgt ervoor dat gebruikers de camera kunnen verbinden met gratis mobiele applicaties voor iPhone en Android met previews, afspelen en terugspoelfunctionaliteit.

De Garmin Virb Elite wordt geleverd met specifieke activiteitenprofielen zodat gebruikers locatie, snelheid, hoogte, hartslag (hartslagmonitor wordt apart verkocht) en meer kunnen zien terwijl er opgenomen wordt. Deze data kan direct bekeken worden op het apparaat of kan in de video opgenomen worden tijdens het bewerkingsproces. Verder herkent de Virb Elite in Ski modus het verschil tussen de bergafdaling en op gaan met de skilift. In deze setting schakelt de camera automatisch uit en begint weer met opnemen bij de bergafdaling. Deze modus bespaart batterij en geheugen en voorkomt dat de gebruiker de camera vergeet uit te doen.

Dankzij de waterdichte behuizing kunnen beide camera’s tot 30 minuten ondergedompeld blijven tot 1 meter. Handig voor het geval het apparaat in het watervalt. Hij kan dus gebruikt worden voor activiteiten zoals skiën, (kite)surfen en kajakken zonder extra bescherming en angst dat hij beschadigt. Een optionele duikbehuizing is verkrijgbaar voor duikavonturen.

Garmin levert gratis desktop software bij de camera om het beeldmateriaal te bewerken en de sensor gegevens in de video te insluiten. Daarna kunnen gebruikers dit delen met familie en vrienden of de video uploaden naar social media websites zoals YouTube, Facebook en Instagram.

Voor de fabrikant is het betreden van de action camera markt een logische stap, omdat Garmin gebruikers een zeer actieve levensstijl hebben. Bovendien heeft het bedrijf al geïntegreerde camera's in haar outdoor handheld toestellen. De Garmin Virb is het eerste toestel dat als echte camera ontworpen is.

 

Garmin Virb X Actioncamera GPS

Garmin Virb X Actioncamera GPS - €267,90

Garmin Virb X Actioncamera GPS

0338442244

Boegbeeld 11
3863 VE Nijkerk

 

Onze garanties

 • Gratis verzending in NL
 • Thuiswinkel Keurmerk
 • Snelle levering
 • Goede service en garantie
 • Snelle reactie op mail 
 • 14 dagen omruilgarantie
 • Wij staan al sinds 2003 voor u klaar
 • Door de weeks voor 16.00 uur besteld morgen in huis
 • Afhalen op afspraak
 • Wij verzenden met DHL
 • Van 09.00 tot 18.00 tel te bereiken

copyright 2020 SeeYourHeartBeat.com